MENU

Eines que ajuden a l’estalvi.

REITEL li ofereix solucions de flux de treball per a la captura, l’arxivat, l’ús compartit i l’emmagatzematge més eficient de documents, simplificant i millorant els processos que demanden molts documents, distribuint amb eficiència la informació que es necessita al llarg de tota la seva organització.

Comptador flexible

Els documents en color són més atractius per als lectors i els ajuda a prestar atenció als punts importants. Per això voldria imprimir en color tant com sigui possible. No obstant això, fins i tot quan s’imprimeix un document amb una baixa relació de color, es carrega el mateix CPC que per a una impressió a tot color.

Així que abans d’imprimir, vostè ha de considerar si els seus documents s’han d’imprimir en mode monocrom o color, per eliminar costos innecessaris.

Conegui les nostres solucions: + INFO

eFollow

En l’entorn empresarial competitiu actual, totes les oportunitats per estalviar costos i millorar l’eficiència són benvingudes. Optimitzi el seu flux de documents sense canviar la seva infraestructura existent.

Conegui les nostres solucions: + INFO

PaperCut

La gestió de costos i la reducció de residus són dos dels reptes als quals s’enfronten les empreses avui en dia. Una de les maneres més eficaces de reduir costos i millorar la productivitat de la impressió en xarxa és amb Papercut MP.

Una solució de programari que li permet administrar fàcilment els seus recursos d’impressió, recopilar dades d’ús segons la ubicació i el dispositiu, identificar ineficiència i implementar estratègies de recuperació de costos per maximitzar la productivitat i el retorn de la inversió.

Conegui les nostres solucions: + INFO

ProjectCode

Quan es gestionen diversos clients o projectes és difícil controlar els costos que estan relacionats amb cada client o projecte. Normalment es fa de forma manual, acuradament per obtenir una visió completa.

Conegui les nostres solucions: + INFO

Seguretat

Al món actual un equip multifunció gestiona molt més que només paper. Processa gran quantitat de dades sensibles, és part de complexos fluxos de treball digitals, i és manejat per moltes persones des de diferents dispositius. Com assegurar què la informació no acaba per error en mans equivocades?

Conegui les nostres solucions: + INFO

Si necessiteu assessorament o voleu rebre informació sobre aquests productes,
no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.