MENU
 
Equips d'un gran volum de còpies,
sostinguts per un servei de manteniment
que controla la seva productivitat.

Aportem solucions per incrementar la seva eficiència.

Actualment, estem vivint una completa transformació digital de molts sectors industrials, que ha comportat una demanda de solucions més especialitzades. Les empreses van més enllà, no volen només un equip que imprimeixi, faci copies o escanegi, necessiten millorar els processos de treball per incrementar productivitat i alhora ser més eficients i curosos en la gestió de documents.

REITEL treballa amb empreses amb un alt volum de còpies, a les quals assessora, optimitza i implanta solucions que asseguren un bon flux de treball, amb un servei de manteniment que garanteixi el tracte preferent en cas d’avaria.

CONTROL

En empreses de gran volum de còpies, el nostre objectiu és la rentabilitat i l'optimització dels recursos dels diferents departaments. La implantació d'un sistema de comptadors ajuda a incrementar el control del tipus d'impressió que es realitzen, proporcionant una imputació de costos segons la tipologia dels seus documents.

EFICIÈNCIA

S'entén que l'eficiència es dóna quan s'utilitzen menys recursos per aconseguir un mateix objectiu. Optimitzant els seus processos de gestió de documents el podem ajudar a augmentar la seva productivitat.

MANTENIMENT A NIVELL NACIONAL

Sabem que un bon manteniment és determinant per aconseguir bons resultats. Per això, oferim un contracte de manteniment nacional, que permet al client despreocupar-se de les operacions rutinàries necessàries per al bon funcionament dels seus equips, en totes les delegacions de l'empresa en territori espanyol, donant-li un tracte preferent en cas d'avaria.

FORMACIÓ

A REITEL volem acompanyar a les empreses en el seu procés de transformació digital, per això disposem de cursos de formació en les noves prestacions que ens ofereix la tecnologia des de la signatura digital, iCloud, a la programació de tasques, etc..

  • 40-90 PPM/ A3 Color/ Grans Empreses/ Home/ Impressora Multifuncional/ Toshiba
    E-STUDIO 7516 AC
  • 40-90 PPM/ A3 B/N/ Grans Empreses/ Impressora Multifuncional/ Toshiba
    E-STUDIO 7518 A
  • 40-90 PPM/ A3 B/N/ Grans Empreses/ Impressora Multifuncional/ Toshiba
    E-STUDIO 8518 A

Si necessiteu assessorament o voleu rebre informació sobre aquests productes,
no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.