MENU
 
La tecnologia més òptima per tu, però
sobretot un servei post-venda de qualitat.

Adaptables, competitius i fiables.

REITEL té sempre present qui és el motor del nostre país, per això assessora i ofereix les solucions més adequades al flux de treball de la petita i mitjana empresa, alhora que l’acompanya d’un eficient servei postvenda que permet al client despreocupar-se de les operacions rutinàries necessàries per al bon funcionament de les màquines i donar-li un tracte preferent en cas d’avaria.

ADAPTABILITAT

Les necessitats de cada negoci són úniques, diferents i amb el temps a més varien i necessiten evolucionar. Les solucions que ens ofereix el mercat són múltiples i infinites, però nosaltres solament oferim el més òptim per la seva empresa.

CONFIANÇA

Amb REITEL vostè es despreocuparà de les operacions rutinàries de manteniment, els seus equips estaran ben atesos gràcies a les nostres revisions periòdiques que ens ajuden a preveure incidències.

EFICIÈNCIA

S'entén que l'eficiència es dóna quan s'utilitzen menys recursos per aconseguir un mateix objectiu. Optimitzant els seus processos de gestió de documents el podem ajudar a augmentar la seva productivitat.

 • 15-40 PPM/ A3 Color/ Impressora Multifuncional/ Pymes/ Toshiba
  E-STUDIO 3015 AC
 • 40-90 PPM/ A4 B/N/ Impressora/ Pymes/ Toshiba
  E-STUDIO 528 P
 • 15-40 PPM/ A3 B/N/ Impressora Multifuncional/ Pymes/ Toshiba
  E-STUDIO 3018 A
 • 15-40 PPM/ A3 B/N/ Impressora/ Pymes/ Ricoh
  SP 6430DN

Si necessiteu assessorament o voleu rebre informació sobre aquests productes,
no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.