MENU

E-STUDIO 5008 LP

Nova tecnologia híbrida de Toshiba que combina la impressió convencional amb la impressió que pot esborrar-se, que permet reutilitzar el paper una vegada i una altra. Un solo dispositiu, que es connecta fàcilment, s’integra, i simplifica els fluxos de treball – i també ajuda a estalviar recursos valuosos. Està equipat amb característiques úniques, va ser dissenyat per a empreses que desitgen combinar eficiència, economia i ecologia.

 

Encara que la digitalització avança ràpidament, la impressió continua sent una part vital dels fluxos de treball de negocis actualemnte. No obstant això, la producció de paper augmenta el CO2, mentre que al mateix temps, tothom està fent esforços per a reduir la seva petjada de CO2. El MFP Híbrid de Toshiba és la solució: Ara pot utilitzar menys paper sense haver d’imprimir menys.

 

Estalvia fins a un 80% de paper o fins i tot més. Suposant que imprimirà 5.000 pàgines al mes, s’utilitzaran no menys de 300.000 fulls de paper en cinc anys. Una considerable pila d’uns 30 metres d’altura i 1,5 tones de pes. Però en reutilitzar el paper cinc vegades, es pot estalviar un 80% del seu consum d’avui. En altres paraules: La mateixa quantitat de paper que se li sol usar en un sol any, ara tindrà una durada de cinc anys.

 

Equip Multifunció Làser
Impressora Monocrom
Tamany màxim paper A3
Velocitat copia i Impressió 50 ppm

 

Veure Catàleg Serie E-STUDIO (PDF)

Veure Fitxa Tècnica E-STUDIO 5008 LP (PDF)

Té algun dubte?  Necessita assessorament?
No ho dubti, contacti’ns!

Nom i Cognoms

E-mail

En què et podem ajudar?