MENU
INNOVACIÓ EN PROCESSOS - REITEL [ Solucions d'impressió ]
A Reitel, som especialistes en la venda i en el manteniment d’equips d’impressió. Oferint sempre solucions ajustades a les seves necessitats i un servei postvenda satisfactori i de qualitat. Som el vostre distribuïdor Toshiba al Vallès. Conegui les nostres ofertes en equips d’impressió i consumibles
avaria, averies, barcelona, blanc i negra, blanc i negre, cartutxo, cartutxos, catalunya, color, consumible, consumibles, copia, copiadora, copiadores, copies, distribuidor,distribuidores, ecologic, ecològic, ecològics, equip, equips, escàner, escàners, fotocopiadora, fotocopiadoras, impresores, impressora, impressores, làser, manteniment, multifuncio, multifunció, multifuncional, multifuncionals, nashuatec, oficina, reciclat, reciclats, reitel, reparació, reparacions, ricoh, sabadell, terrasa, terrassa, toner, toners, valles, vallès, venda
22007
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22007,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.0.0,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Solucions per la millora del seu mètode de treball.

Per REITEL la innovació és millorar i canviar la forma de fer els processos habituals de treball per guanyar en eficiència i rendibilitat. Conegui també la manera en què podem ajudar-li amb solucions de captura de documents, mobilitat en el núvol i seguiment de documents.

ACCESSIBILITAT

Utilitzar un equip multifunció amb una discapacitat física pot resultar difícil i improductiu – no obstant això, milions d’usuaris s’enfronten a aquesta situació tots els dies. Per tenir èxit, es necessiten solucions flexibles adaptades a les necessitats i capacitats úniques de l’usuari.

Conegui les nostres solucions: + INFO

Emmagatzematge Núvol

L’ambient de treball està en constant evolució cap a una oficina sense papers mitjançant la digitalització de documents. No obstant això, els usuaris amb emmagatzematge en el núvol demanden una aplicació que simplifiqui el flux de treball i els permeti l’accés directe per imprimir i escanejar a través dels equips multifunció sense la necessitat d’utilitzar els dispositius mòbils o ordinadors.

Conegui les nostres solucions: + INFO

Estalvi d’energia

Establir l’equip multifunció en manera d’espera redueix el consum i estalvia energia. Però pot ser frustrant i requereix molt temps perquè és necessari esperar al fet que l’equip multifunció estigui llest per imprimir documents.

Conegui les nostres solucions: + INFO

Cloud Print

A més d’utilitzar els ordinadors Mac i Windows en l’oficina o en les instal·lacions escolars, en els últims anys s’ha convertit en norma la necessitat d’imprimir des de dispositius mòbils, com tabletas i telèfons intel·ligents.
En alguns casos, la necessitat d’instal·lar drivers de la impressora per imprimir és un inconvenient. A més, els usuaris fora de l’oficina, i que no estiguin a la seva xarxa no són capaces d’imprimir. No obstant això, la productivitat i l’eficiència només poden mantenir-se si som capaces d’aconseguir la impressió remota sense la necessitat d’instal·lar els drivers de la impressora

Conegui les nostres solucions: + INFO

Impressió Multi-Estació

Necessita amb urgència imprimir alguns documents, però quan arriba a l’equip multifunció, veu que el sistema està ocupat amb un treball d’impressió gran. Perd valuós temps perquè ha de tornar al seu escriptori, eliminar el treball d’impressió original i enviar un de nou a un altre dispositiu multifunció abans que vostè pugui recollir-ho.

Conegui les nostres solucions: + INFO

Interfície Usuari

El processament i emmagatzematge de documents segueixen sent una de les principals preocupacions per a les empreses en l’actual entorn dinàmic i canviant. Fins i tot en les o ficinas que realitzen costoses inversions en infraestructura IT, encara hi ha molt marge de millora.

Conegui les nostres solucions: + INFO

WiFi Direct

Vostè té visitants o partners que necessiten imprimir els seus documents, però no poden utilitzar el seu dispositiu multifunció, ja que no estan autoritzats a connectar-se a la seva xarxa. A més, no es pot donar a tots l’accés a la seva xarxa segura. La solució molesta i alternativa és enviar el document a algú que té accés a l’equip multifunció i demanar-li que ho imprimeixi. Això és extremadament lent.
El que necessita és un sistema segur d’accés sota demanda al seu equip multifunció per a les persones fora de la seva xarxa.

Conegui les nostres solucions: + INFO

Si necessiteu assessorament o voleu rebre informació sobre aquests productes,
no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.